Motoferastrau Scule electrice de mana Freze de zapada Generatoare electrice Jucarii pentru copii
Drujbe Scule electrice
de mana
Freze de zapada Generatoare electrice Jucarii pentru copii

Confidenţialitate

STECO.RO se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe STECO.RO, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. STECO.RO poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

STECO.RO nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul STECO.RO poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul STECO.RO, se pot dezabona din interfata contului.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Moneybookers, iar STECO.RO nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa suport@steco.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa sesizari@steco.ro.

Înapoi

Coş cumpăraturi

Nu aveţi nici un produs în coşul de cumpărături.

Bine aţi venit!

Adresa e-mail:
Parola:
Aţi uitat parola?

Abonare Newsletter

Adresa e-mail:

Cele mai vândute