Motoferastrau Scule electrice de mana Freze de zapada Generatoare electrice Jucarii pentru copii
Drujbe Scule electrice
de mana
Freze de zapada Generatoare electrice Jucarii pentru copii

Cum Cumpăr ?

Pentru a realiza o comanda de pe site cu succes trebuiesc urmati urmatorii pasi:

1.Navigati prin categoriile de produse si sa vizualizati pagina de detalii a produsului care va intereseaza. Alegeti produsul dorit si introduceti cantitatea dorita in campul corespunzator, apoi dati click pe butonul "ADAUGA IN COS".

Vi se va afisa un sumar cu produsele alese de dumneavoastra. Pentru a adauga mai multe produse in cos apasati butonul din stanga "Continua cumparaturile" si urmati pasii anteriori

Cand aveti toate produsele dorite in cosul de cumparaturi dati click pe butonul cu textul "CONTINUATI SPRE FINALIZAREA COMENZII" .Apoi selectati inregistrare si dati click pe butonul "CONTINUA".

Completati toate campurile necesare si plasati comanda.

In cel mai scurt timp veti primi un email automat de confirmare a comenzii. Aceasta inseamna ca a ajuns in sistemul nostru comanda plasata de dumneavoastra.

Atentie ! Aceste email se trimite automat si nu reprezinta confirmarea disponibilitati produsului.

Ulterior veti fi sunat de catre o persoana din partea STECO.RO pentru a confirma corectitudinea datelor, disponibilitatea produsului pe stoc, timpul cand trebuie de livrat, costul de transport si curierul cu care va fi livrat.

Atentie! Niciun produs nu este livrat fara o confirmare verbala/telefonica.

STECO IMPEX IS93 SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic.
Toate comenzile plasate pe site sau telefonic, pentru a fi acceptate trebuie confirmate cu clientul telefonic de catre un operator al magazinului.
 Preturile mentionate pe site pot fi modificate datorita unor factori externi din piata.
 Atat pretul produselor cat si stocul acestora pot fi modificate fara o notificare in prealabil a clientior datorita unor factori externi ce nu tin de SC STECO IMPEX IS93 SRL.


Daca intampinati greutati in plasarea comenzii sau aveti alte intrebari nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: 0723.686.274  /  021.321.10.70

Înapoi

Coş cumpăraturi

Nu aveţi nici un produs în coşul de cumpărături.

Bine aţi venit!

Adresa e-mail:
Parola:
Aţi uitat parola?

Abonare Newsletter

Adresa e-mail:

Cele mai vândute