Motoferastrau Scule electrice de mana Freze de zapada Generatoare electrice Jucarii pentru copii
Drujbe Scule electrice
de mana
Freze de zapada Generatoare electrice Jucarii pentru copii

Transport & Retur

 

TRANSPORT


Livrarea produselor se va face oriunde in Romania .
Produsele comandate sunt livrate intre 24h si 72h, in functie de distanta si de momentul in care s-a facut confirmarea catre un operator Steco.ro. Durata livrarii poate fi influentata de factori independenti de vointa Steco.ro, sau a firmei de curierat ( blocaje rutiere, accidente, conditii meteorologice extreme, etc) . In cazul in care intervin astfel de factori , urmeaza sa fiti contactat de urgenta de catre un operator Steco.ro.

    Steco.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic.
    Toate comenzile plasate pe site sau telefonic, pentru a fi acceptate trebuie confirmate cu clientul telefonic de catre un operator al magazinului.
    Preturile mentionate pe site pot fi modificate datorita unor factori externi din piata.
    Atat pretul produselor cat si stocul acestora pot fi modificate fara o notificare in prealabil a clientior datorita unor factori externi ce nu tin de Steco.ro.
Pretul transportului si manipularii este suportat de catre client.
Acesta va fi contactat telefonic pentru confirmarea stocului, a pretului produsului si a costului de curierat. 
Curieratul este asigurat de unul dintre colaboratorii nostri: Urgent Curier sau agentii proprii.
Clientii au in pagina un calculator pentru a estima costul de curierat insa la acesta pot surveni modificari, de aceea pretul pentru transport va fi comunicat de catre unul din angajatii Steco.ro  telefonic.

 

RETURUL

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:
- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Steco Impex S.R.L.

- Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva,  ridicarea de la sediul Steco sau receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.

- Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Steco.ro.

- Produse defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului. 

NOTA
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Înapoi

Coş cumpăraturi

Nu aveţi nici un produs în coşul de cumpărături.

Bine aţi venit!

Adresa e-mail:
Parola:
Aţi uitat parola?

Abonare Newsletter

Adresa e-mail:

Cele mai vândute